0 st: 0 kr 0
inkl. frakt Totalt
0 kr
Till Kassan
0 varor
 

Våra bågar

JUST NU HAR VI 50% PÅ BÅGAR OCH SOLGLASÖGON I BUTIKEN, VÄLKOMMEN IN!
Snygga bågar! Var har du köpt dina glasögon? Vi vill att våra kunder ska vara snyggast! Därför har vi jobbat med vårt bågsortiment så att du alltid ska hitta det som passar just dig. Vi åker på mässor i New York, Paris och Milano för att hitta guldkornen bland alla bågar och för att våra kunder inte ska se ut som alla andra. Våra kunder ser inte bara bra, de syns också.

Trendsättare

Höstens lite mer strikta och dressade mode passar väl in på coola LA-baserade märket DITA. De handgjorda bågarna i finaste materialen sitter som ett skräddarsytt plagg. Endast ett fåtal butiker i Sverige säljer dessa exklusiva bågar

Våra klassiker

Runda bågar har tilltalat söderborna i alla tider. Inte bara på söder har man sett runda bågar, utan även på många av våra kända ansikten runt om i världen. Savile Row från London är ett bra exempel på detta.

Lyx och Flärd

Tom Ford gör lyxiga men ändå lite NY-coola modeller. Fungerar väl med vårt avskalade skandinaviska mode då detaljerna är få och form och färg får tala för sig själva.

Tidlöst med attityd

Moscots 20-tals bågar ger karaktär till din stil. Klassiska men ändå uttrycksfulla i många härliga färger. Johnny Depp i Lemtosh Tortoise