0 st: 0 kr 0
inkl. frakt Totalt
0 kr
Till Kassan
0 varor
 

Hultins Optik fanns långt före oss

Sedan 1939 har stockholmarna och inte minst södermalmsborna besökt Hultins Optik för att få kvalitetsglasögon och ett gediget hantverk. När vi 2006 tog över Hultins var detta något vi strävade efter att bevara.

Vi tillverkar alla glasögon i vår egen verkstad och det betyder lite snabbare service och möjligheten att skräddarsy glasen efter varje persons behov. Det är Cecilia som brinner för verkstadsbiten och tar gärna emot allt från lödningar till ”speciallösningar”.

Varje år åker vi på någon av de stora glasögon-mässorna i Paris, Milano eller New York. Där får Åsa sitt lystmäte. Hon går i timmar och plockar ut de allra bästa godbitarna ur varje kollektion. Allt från de stora modehusen till de lite mindre nischade märkena.

Vi måste nog erkänna att vi älskar teknik i all form och har oftast de senaste instrumenten i undersökningsrummet. Där sitter Elsi och Karin mer än gärna och undersöker allt som kan tänkas röra din syn. Vi har gott samarbete med ögonläkare och ortoptister och får snabbt iväg remisser till dessa om det skulle behövas. Välkommen till oss!

Denna webbshop driftas av den digitala plattformen IDUN som ägs av D & Company Nordic AB (orgnr: 556992-7683)