0 st: 0 kr 0
inkl. frakt Totalt
0 kr
Till Kassan
0 varor
 
 
Sightsavers är en internationell organisation som arbetar i mer än 30 låg- och medelinkomstländer för att förhindra blindhet, återställa syn och med att främja och kämpa för social integration och lika rättigheter för personer med funktionsnedsättning. Idag finns det 36 miljoner blinda människor i världen och 75% av all blindhet kan förebyggas eller botas. För mer information om Sightsavers i Sverige, besök www.sightsavers.se och Facebook-gruppen Sightsavers Sverige.

 
Kampanjen #punktslutförtrakom
Det här är början till slutet. Ögonsjukdomen trakom orsakar blindhet och drabbar idag miljontals människor i redan utsatta länder. Men den kan enkelt botas med antibiotika och rent vatten. Vi stöder organisationen Sightsavers i kampen för att eliminera sjukdomen innan år 2025. Gör det du också - ge en gåva idag! Genom att lägga till en gåva i varukorgen är du med och stödjer Sightsavers och deras projekt runt om i världen.

Läs mer på www.sightsavers.se/punktslut


 
 
Inga produkter hittades för det här varumärket i vår onlinebutik, men du är välkommen in i vår fysiska butik på Södermalm!