0 st: 0 kr 0
inkl. frakt Totalt
0 kr
Till Kassan
0 varor
 

Topplista bågar

Glasögonen skall uttrycka din personliga stil men ändå kännas moderna. Tillfälliga trender eller klassisk snitt? Vi hjälper dig gärna hitta rätt stil och känsla för just dig!
Här listar vi några av våra mest omtyckta bågar.

1. Moscot

Det familjeägda New York märket passar våra kunder som handen i handsken. Tradition och kvatlitet förenat med cool klassisk New York känsla. Många av modellerna har funnits sedan 1920-talet och är still going strong. Det kan man inte säga om många glasögonmodeller. Modellen Lemtosh ses på näsor runt om i världen från södermalmsbor till Johnny Depp. Just nu i 100-årsjubileumsutgåva i trä.
Moscot Lemtosh Matte Black/Wood

2. Dior

Det ikoniska modehuset gör varje år spännande nya bågar men behåller alltid sin identitet. Få varumärken kan både attrahera coola unga tjejer och även behålla sin klassiska kvinnlighet. Höstens bågar finns i blått, vinrött och tortoise. Men det är den klassiska svarta bågen som är favoriten för Hultins tjejer.
Dior Montaigne 1 G99

3. Tom Ford

Tom Ford har med stilsäker hand gått från att vara Guccis designer till att skapa sitt eget imperium. Hans stil kännetecknar lyx och flärd men på ett säreget konservativt sätt. Man känner direkt igen hans design på de små men tydliga detaljerna.
TF 5294 096

4. Vasuma

Det stockholmsbaserade glasögonmärket Vasuma firade nyss 10 år och mycket av deras framgång beror på den perfekta pilotmodellen Eggeater. Med en mängd färger och coola clip.on till har den blivit en favorit i alla åldrar.
Eggeater Guld

5. Oscar Magnuson

Ännu ett svenskt märke med en tydlig design. Rena enkla linjer men med en känsla för det nya och trendiga. Det finns t.ex. inga svarta bågar i hela kollektionen. De var först med de nudefärgade och matta bågarna som passar oss skandinaver fint.
OM Niki 110